27.04.2023

Nobly opplever stor suksess på det norske markedet

Noblys norske avdeling kan feire sitt 5-års jubileum med en solid base av store kunder, en velfungerende norsk organisasjon og et stort markedspotensial for økt vekst.

Nobly 5 år i Norge

For fem år siden etablerte Nobly et selskap i Norge. Visjonen var å bli den ledende leverandøren av Content Management-løsninger for finanssektoren på det norske markedet. I løpet av disse fem årene har det gått bedre enn forventet. Den norske avdelingen har utviklet seg fra å være en liten oppstartsvirksomhet med én ansatt til å være en betydelig aktør på markedet, med åtte norske ansatte i dag.

«En av våre strategiske målsetninger har vært å etablere en norsk organisasjon som selvstendig kan betjene våre norske kunder Jeg er utrolig glad for det teamet vi har bygd opp i Norge. Det er et velfungerende og kompetent team som kompletterer hverandre godt. Og de er svært populære blant våre norske kunder,» sier Jesper Frank, CEO i Nobly.

Tilstedeværelsen i Norge gir de norske kundene enkel tilgang til støtte, implementeringshjelp og strategisk rådgivning. Tilstedeværelsen i Norge gir de norske kundene enkel tilgang til både støtte, implementeringsassistanse og strategisk rådgivning.

Nobly har også flere større norske sykehus i sin kundeportefølje. Som følge av en ny strategi innen helsesektoren vil Nobly foreta ytterligere investeringer i dette segmentet. I tillegg til OnBase-løsninger vil Nobly også tilby løsninger innenfor Enterprise Imaging, som forventes å bli et stort vekstområde.

Økt compliance krever digitalisering

Kravene i finanssektoren øker stadig og fører til økt kompleksitet i daglige arbeidsprosesser. Dette skaper behov for enda større digitalisering og standardisering av prosessene. Dette er ifølge Jesper Frank en av årsakene til at de norske kundene har valgt Nobly som sin rådgiver og leverandør. Gjennom samarbeidet med Nobly kan de opprettholde compliance og samtidig øke effektiviteten, noe som påvirker både konkurranseevnen og bunnlinjen positivt.

For mange finansinstitusjoner er evnen til å være konkurransedyktige og tilby de beste og mest brukervennlige løsningene et viktig fokusområde. Det er avgjørende at de kan levere nødvendig informasjon rettidig, på en passende måte og på den foretrukne plattformen for forbrukerne, uten å måtte bruke ekstra ressurser. Dette er et ufravikelig krav som enhver leverandør må oppfylle. Dette stiller de eksisterende aktørene, som vanligvis har en del teknologisk gjeld å håndtere, i en meget vanskelig posisjon.

«IT-sikkerhet er utrolig viktig, spesielt for finansielle virksomheter. Det norske markedet styres av lovverk som stiller krav om at data skal lagres i Norge, og at selve databehandlingen også må finne sted i Norge. Derfor har Nobly investert i å kunne levere sine skybaserte løsninger fra infrastrukturer plassert i Norge, slik at data både behandles og lagres lokalt i Norge,» sier Jesper Frank.

Stort potensial på det norske markedet

Ifølge Jesper Frank opplever Nobly et økende behov for digitalisering blant kundene i Norge. Derfor er det hans klare forventning at Nobly vil både utvide samarbeidet med eksisterende kunder og etablere samarbeid med nye kunder.

«Vi vil fortsette å investere i vår norske organisasjon. Jeg forventer at vi vil se samme vekst i antall norske ansatte som vi har sett det siste året. Det er ingen tvil om at vi har stort fokus på å levere førsteklasses service til våre eksisterende kunder. Men det må også settes av tid til å etablere nye kunderelasjoner,» sier Jesper Frank.

Ønsker din virksomhet å forbedre effektiviteten og kundetilfredsheten, samt akselerere lanseringen av nye tjenester på markedet ved å automatisere tunge arbeidsprosesser? Ikke nøl med å kontakte oss for inspirasjon og løsninger.

Les artikkelen om da Nobly erobret Norge i 2018