Skadeprosess

Raskere beslutninger,

høyere kundetilfredshet

Ta bedre forsikringsbeslutninger og behandle skader raskere. Hjelp kundene å komme seg på bena igjen, tilbake på jobb og tilbake til hverdagen raskere enn de kan forvente. Noblys forsikringsløsning utfyller dine kjernesystemer og gir de ansatte full oversikt over informasjonen de trenger, når og hvor de trenger den.

Forbedret kundeopplevelse med kortere saksbehandling

Økt tidsforbruk på skadeskader i forsikringsbransjen har direkte betydning for økte kostnader. En for stor grad av manuelle prosesser påvirker saksbehandlingstiden, noe som er påvirker kundetilfredshet og lojalitet, i en svært konkurranseutsatt bransje. Forsikringsselskap må derfor kontinuerlig vurdere nye og innovative tilnærminger til skadebehandling.

Minimer feil og
øk fleksibiliteten

Det blir stadig vanskeligere å håndtere alle svar og informasjon som mottas i forsikringsbransjen. Det er ofte nødvendig å samle informasjon fra ulike kilder noe som medfører at mange oppgaver kommer inn i prosessen. Når en store deler av arbeidsprosessen er avhengig av mennesker, kan det også oppstå feil. Ved å automatisere prosessene kan du minimere feil og samtidig gi økt fleksibilitet for kunden, da de kan melde fra om en skade når det passer for dem.

Fordeler med Noblys digitale løsninger for skadeprosesser

Øker produktiviteten ved å redusere behovet for å søke etter informasjon på tvers av flere datakilder/systemer, og ved å hente informasjon fra eksterne datakilder.

Sikrer at oppgaver utføres i tide gjennom automatiserte meldinger innebygd i arbeidsflyten for å administrere oppgaver og tidsalarmer.

Forbedrer compliance ved større synlighet, revisjonsevne og overholdelse av internkontroller gjennom autorisasjonsregler og oppgavefordeling.

Reduserer saksbehandlingstiden med umiddelbar tilgang til all saksinformasjon.

Gir mulighet for automatisk eller ad hoc generering av korrespondanse som krever juridisk formulering eller kriteriebasert generering.

Forenkler styring av autoritetsnivå, kompetanse, type skade eller andre forretningsregler.

Gjør skadeprosessen enkel

Hvis du velger å integrere vår software kan du øke produktiviteten ved å minimere behovet for manuell innhenting av informasjon på tvers av flere ulike plattformer, slik at du kan optimere og automatisere dine arbeidsprosesser. Vår løsning for håndtering av skadeprosesser samler inn og behandler all nødvendig informasjon, slik at prosessen blir smidig og enkel.

Dette gir en helhetlig oversikt over all informasjon om kunden og forsikringssaken, mens manuelle repeterende oppgaver automatiseres. På den måten vil saksbehandlerne etter hvert få frigjort mer tid til oppgaver som gir mer verdi.

Automatisering reduserer belastningen

Programvaren for håndtering av forsikringsskader gir tilgang til alle dokumenter og informasjon om en skade gjennom et saksbehandlingsgrensesnitt med all skadeinformasjon, uavhengig av opprinnelse eller format. Ved implementering av den digitale skadeprosessløsningen er det mulig å redusere behandlingstiden, spesielt for de som rapporteres på nett, fra dager til timer. Det forbedrer kundeopplevelsen og gir deg et stort forsprang i et konkurranseutsatt marked.

Når du mottar en enkel skademelding, som for eksempel sykkeltyveri eller brilleskade, igangsettes en automatisert prosess. Den automatiserte prosessen håndterer alt fra tildeling av arbeidsoppgaver, generering av informasjonsbrev og vurdering av skademeldingen. Våre digitale skadebehandlingsløsninger minimerer derfor utfordringer med lang saksbehandling av forsikringsskader. Løsningen håndterer alle stadier av skade, fra etablering, rask vurdering, beregning og oppgjør.

Markedsleder

Hos Nobly har vi noen av markedets ledende bransjeeksperter innen digitalisering og automatisering av skadeprosesser for forsikringsbransjen. Vi er også eksperter på å integrere våre løsninger i ditt eksisterende IT-system. Noblys digitale skadeprosessløsninger integreres enkelt med skadesystemer som Duck Creek, Guidewire og Tia, noe som komplementerer visningen av kundeinformasjon, reduserer saksbehandlingstiden og øker effektiviteten. Inngår du et samarbeid med oss, kan du trygt lene deg tilbake og la resultatene snakke for deg.

Bli fremtidsrettet nå

Kontakt oss

Trenger din bedrift en fremtidsrettet IT-plattform for digitalisering av skadeprosesser, så kan Nobly hjelpe din bedrift på riktig spor.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale så kan du få høre mer om våre løsninger.