Jobbe hos Nobly

Det går fort hos Nobly, og vi er alltid på jakt etter nye kollegaer

Nobly er på en positiv vekstreise på grunn av de dyktige og flinke medarbeiderne som hver dag gjør en innsats for å levere et skikkelig stykke arbeid på høyt faglig nivå. Vi sikrer god leveranse og visjonen om å være markedsleder, fordi vi er en bedrift og arbeidsplass med en tydelig retning og et menneskelig rom.

Høye tak

Nobly er en arbeidsplass hvor profesjonell og forsvarlig håndtering av kunder går hånd i hånd med vår daglige ‘easy going’-kultur. Som ansatt i Nobly er du en del av et team på tvers av våre avdelinger i tre land: Danmark, Norge og Sverige, hvor det er stor takhøyde og flat struktur i hverdagen.

Foranderlig hverdag

Søker du jobb hos oss må du være villig til å være en del av et selskap i vekst. Det betyr at endringer og tilpasninger er en del av både kulturen og hverdagslivet. Vi jobber hardt hver dag for å gjøre det rette – enten det gjelder kunder eller som organisasjon. Alle med et smil og energi for å hjelpe kollegaer. Vi tror og stoler på at hver enkelt alltid gjør en innsats og er grundig. Det personlige ansvaret er derfor stort og forventet. Men hvis det trengs hjelp, er en kollega alltid klar.

Sterkt samhold

Det er ikke bare profesjonelt vi gjør en innsats. Vi gjør også en innsats for å dyrke fellesskap og samhold. I en medarbeiderundersøkelse med fokus på det sosiale livet i Nobly beskrev de ansatte bedriftens kultur med tre fremtredende ord: Moro, fleksibilitet og samhold. I en travel hverdag må det derfor også være rom for morsomme aktiviteter og pusterom. En tur på kino, en bowlingkveld, et restaurantbesøk og mye mer er derfor vanlige tiltak som nyter godt av stor støtte fra alle ansatte. Vi legger energi i å bli kjent – både profesjonelt og som mennesker.

Ledige stillinger hos Nobly

IT Service Desk-spesialist

Vi leter etter deg som kan se deg selv arbeide i en travel miljø, hvor du hjelper til med å sikre at våre kunder får den best mulige supportopplevelsen.

Implementeringskonsulent

Grip en spennende mulighet for deg som kunne tenke deg å bli en del av vårt dyktige team av konsulenter som rådgiver og implementeringskonsulent med fokus på Content Service-løsninger for større bedrifter i Norden.

Søk uoppfordret

Er du på jakt etter en spennende karriere i en dynamisk virksomhet med lidenskap for å drive innovasjon og endring? Nobly jakter på talenter som deg for å styrke teamet.