Hvem er Nobly?

Europas ledende OnBase-konsulentvirksomhet

Det krever sterke digitale verktøy å være i førersetet. Hos Nobly er vi eksperter på informasjonshåndtering, og knytter informasjon og prosesser sammen i et sterkt nettverk på tvers av hele virksomheten.

Nobly er et skandinavisk IT- og konsulentselskap, grunnlagt i 2011, med kontorer i Aarhus, København, Oslo og Stockholm.

Nobly leverer forretningskritiske digitaliseringsløsninger primært til kunder innen bank-, finans-, pensjons- og forsikringssektorene samt offentlig sektor som enten Cloud eller on-premise løsninger.

Nobly er et av Europas absolutt dyktigste konsulentselskaper på OnBase-plattformen fra amerikanske Hyland, som er vurdert av Gartner Group som den beste Content Service-løsningen på markedet. Nobly er eksperter på innholdsservice, og vi hjelper kunder hele veien gjennom deres beslutningsprosess, fra den første utarbeidelsen av en verdiskapende forretningsplan til nøkkelferdig implementering, og deretter gir vi drift og support.

Kundeverdi

Våre kunder må se, bruke og oppfatte teknologi som et verktøy for å oppnå eksepsjonelle resultater. Ved daglig å pushe grensene for våre kunders digitaliseringsnivå, og deres visning av data til bruk i både kunde- og pasientopplevelser – men også samarbeid i organisasjonen – forankres teknologi, prosesser og læring på en innovativ og grunnleggende måte.

Strategi

Vi streber etter å ha de dyktigste medarbeiderne, den beste kompetansen og en høy leveringskvalitet, noe som gjør at vi kan levere markedets beste innholdstjenesteløsninger.

Vi ønsker å utvikle vår virksomhet og tjenester i tråd med kundenes nåværende og fremtidige behov. Derfor utfordrer og forbedrer vi hele tiden vår egen teknologiske kompetanse og streber etter å være i forkant av utviklingen for å kunne tilby de beste løsningene.

Ved å inneha en meget dyp kunnskap om våre kunders situasjon og utfordringer kan vi målrette våre råd og løsninger innen teknologi slik at våre kunders visjoner, IT-prosjekter og daglig bruk av teknologi ikke bare henger sammen, men blir bedre forankret i organisasjonens prosesser, skaper bedre opplevelser for brukere og kunder og fremstår som økonomisk lønnsomt.

Vi ønsker å bygge en profesjonell organisasjon og å ha en profesjonell tilnærming til å drive kundeprosjekter, slik at vi kontinuerlig kan levere de beste løsningene på markedet, være forutsigbare og levere god kvalitet. Dette sikrer et høyt nivå av kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet, som danner grunnlaget for Noblys kvalifikasjons-, bærekraft- og prestasjonsmåling.

Aktuell

Hold deg oppdatert på det siste fra vår verden.

Jobbe hos Nobly

Se aktuelle stillingsannonser