OnBase Patient Window

Rask og sikker tilgang til klinisk innhold på ett sted

OnBase Patient Windows gir tilgang til alt innhold i systemer utenfor EPJ eller helseplattformen i en enkelt visning Dette sikrer at helsepersonell har informasjonen de trenger for å ta avgjørelsen om riktig medisinsk behandling ved å bruke færre klikk.

Sentraliser klinisk innhold på tvers av sykehuset

Ulike spesialitetsområder lager og oppbevarer ulike typer klinisk innhold og medisinske bilder fra ulike systemer. Konsekvensen er at opptil 80 prosent av det kliniske innholdet som trengs for å ta informerte beslutninger om forsvarlig pleie, ligger utenfor elektronisk pasientjournal EPJ eller Helseplattformen. Som et resultat må helsepersonell logge seg på flere systemer for å søke etter pasienter og se deres tilhørende registreringsskjemaer, kliniske samtykker, skannede henvisningsdokumenter, bilder, videoer, MR, CT-skanninger og mer. OnBase Patient Windows, derimot, samler all relevant informasjon fra pasientjournaler slik at helsepersonell sparer viktig tid.

Bedre arbeidsflyt og styrket pasientbehandling

Det skal ikke lenger være vanskelig å finne klinisk innhold eller en pasientjournal. Sykehus kan dra nytte av å implementere OnBase Patient Windows, som er skreddersydd for å møte behovene til travle sekretærer, sykepleiere og leger.

Ved å gjøre OnBase Patient Windows til helsepersonells primære plattform for visning av informasjon, kan personalet samhandle sømløst og effektivt med pasientens journal. Med sanntidstilgang kan helsepersonell enkelt administrere, navigere og se blant annet DICOM-, ikke-DICOM- og EKG-registreringer. OnBase Patient Windows gir også helsepersonell en tidslinje over pasientforløpet, slik at de raskt kan identifisere pasientenes tidligere behandlinger, noe som dermed styrker personalets beslutningstakning.

Fordeler med OnBase Patient Windows

Gir enkel tilgang til alt ustrukturert innhold og bilder

Forbedrer arbeidsflyten til helsepersonell

Styrker den kliniske beslutningen og behandlingen av pasienten

Effektivt samarbeid

Med OnBase Patient Windows-administrasjon og tilrettelegging for informasjonsdeling på tvers av pasientjournalen, kan helsepersonell samarbeide mer effektivt. Helsepersonell kan raskere identifisere de siste prøvesvarene eller endringene i behandlingsplanene som er mest relevante for dem, samtidig som helsepersonell får mulighet til å se notater fra henvisende leger.

Eksperter på digital sentralisering

Hos Nobly har vi mange års erfaring med implementering av digitale løsninger i ulike sektorer. Dette gjør oss til et naturlig valg som faglig samarbeidspartner for digitalisering og sentralisering av klinisk innhold i sykehussystemet.

Bli fremtidsrettet nå

Kontakt oss

Trenger dere å sentralisere deres kliniske innhold og effektivisere arbeidsflyten, kan Nobly hjelpe dere på rett vei.

Vennligst kontakt oss for en uforpliktende prat, slik at dere kan høre mer om våre løsninger.