01.04.2018

Nobly inntar Norge

Nobly har lenge hatt vind i seilene på det norske markedet, som viser stor interesse for våre IT-løsninger til private og offentlige virksomheter. Det er derfor med stor glede at Nobly nå har etablert et datterselskap i Norge.

Norwegian flag on the back of a ferry cruising the fjords

Nobly har lenge hatt vind i seilene på det norske markedet, som viser stor interesse for våre IT-løsninger til private og offentlige virksomheter. Det er derfor med stor glede at Nobly nå har etablert et datterselskap i Norge, med Kenneth Wie Eriksen som salgssjef.

Fra denne basen ser vi frem til å kunne betjene våre norske kunder enda bedre. Kenneth Wie Eriksen kommer fra stillingen som salgssjef hos Iron Mountain og Recall, og har dermed en uvurderlig innsikt i det norske markedet med hensyn til blant annet digitalisering og optimering av arbeidsprosesser, noe som kommer våre kunder til gode.

Newsletter signup