NoblyDoc

NoblyDoc sikrer enkel arkivering på tvers av systemer

Med NoblyDoc vil det være mulig å samle inn materiale fra tredjeparter, slik at du har direkte tilgang til fysiske skanninger, laboratoriesystemer, digitalt fotomateriale og lignende. Løsningen støtter automatisk klassifisering av informasjon og validering av nøkkeldata som for eksempel Fødselsnummeret. NoblyDoc lagrer dokumenter i OnBase, som integreres med både EPJ og Helseplattformen.

Integrasjon med flere systemer

NoblyDoc er en desentralisert løsning hvor helsepersonell kan samle materiale fra flere kilder og skanne dem slik at dokumentene blir tilgjengelige på tvers av avdelinger gjennom integrasjon med OnBase og EPJ eller Helseplattformen.

Digitalisering og automatisering minimerer feil

Leger, sykepleiere og sekretærer mottar daglig store mengder materiale, som de ønsker å arkivere. Med Fotocapture-verktøyet i NoblyDoc kan personalet enkelt sende en e-post eller dokument til EPJ eller Helseplattformen, hvor HLR automatisk verifiseres.

NoblyDoc sørger også for at feil oppgitte data blir verifisert ved å la brukeren se og korrigere det skannede materialet. Samtidig sikrer NoblyDoc etterlevelse av personopplysningsforordningen (GDPR), slik at lovkrav alltid opprettholdes i behandlingen av personsensitiv informasjon.

Fordeler med NoblyDoc

Forbedrer pasientbehandlingen ved å sikre tilgang til alle nødvendige dokumenter og oversikter over informasjon som hjelper helsepersonell til å ta den riktige beslutningen angående pasientbehandling.

Fjerner papirer og fysisk arkivering og gir enkel og rask tilgang til informasjon og dokumenter om den enkelte pasient, og minimerer dermed manuelle arbeidsflyter.

Automatiserer arbeidsflyter gjennom et effektivt og brukervennlig system, som gir mer tid til den enkelte pasient.

Spesialister på digital arkivering

Ønsker du å digitalisere og automatisere prosessene med dokumentarkivering, er NoblyDoc et opplagt valg. Hos Nobly er vi eksperter på utvikling, integrasjon og drift av IT-systemer for helsevesenet. La oss derfor hjelpe deg på rett vei, så du kan vinke farvel til fysisk arkivering og ressurstunge manuelle prosesser.

Bli fremtidsrettet nå

Kontakt oss

Trenger dere et digitalt arkiveringssystem, kan vi hos Nobly hjelpe dere med integrasjonen av NoblyDoc.

Vennligst kontakt oss for en uforpliktende prat, slik at du kan høre mer om våre løsninger.