03.04.2024

Nobly ansetter en ny administrerende direktør

Morten Have tiltrer som den nye administrerende direktøren i Nobly A/S med store ambisjoner for fremtiden Vi er glade for å ønske vår nye administrerende direktør, Morten Have, velkommen til Nobly. Samtidig vil vi gjerne takke tidligere administrerende direktør Jesper Frank for samarbeidet og hans bidrag til Nobly.

Vi ser frem til Noblys fremtid og er overbevist om at Morten er rett person til å lede Nobly i den beste retningen.

Morten er ikke akkurat et nytt ansikt i Nobly-familien; med erfaring fra Nobly som strekker seg like langt tilbake som selskapets egen historie, som medgründer og tidligere direktør for forretningsutvikling, har han en omfattende forståelse av selskapet.

Morten selv har mange ambisjoner for Noblys fremtid. Han er lidenskapelig opptatt av mennesker og drives av arbeid innen forretningsutvikling og kundesamarbeid:

«For meg er det en ære å bidra til Noblys fremtidige utvikling.»

Morten fortsetter: «Jeg vil fokusere på å skape og utvikle partnerskap mellom Nobly og våre kunder i samarbeid med mine talentfulle kolleger. Jeg ser det som min fremste oppgave å lede visjonen om at alt vi gjør, gjør vi med integritet.»

Vi ønsker Morten velkommen til sin nye rolle som administrerende direktør i Nobly – og tviler ikke på at det vil bli en stor suksess!