01.03.2023

Nobly ansetter stolt en erfaren og kompetent driftsdirektør

Kenneth Fossum er ansatt som driftsdirektør i Nobly fra 1. mars, og vil nå være en del av et ambisiøst og engasjert ledelsesteam.

Kenneth Fossum er ansatt som ny driftsdirektør fra 1. mars 2023.

Nobly ønsker stolt velkommen til Kenneth som vår nye driftsdirektør.

Kenneth har jobbet som Head of IT Operations for Centrica Energy Trading A/S siden 2016, der han var ansvarlig for områder som IT-infrastruktur, skytjenester, IT-service desk, IT-overholdelse og IT-sikkerhet. Kenneths karriere begynte faktisk innenfor innholdsadministrasjon, et område han behersker godt.

Etter å ha vært IT-sjef for et stort internasjonalt selskap i 7 år, ønsket Kenneth å være en del av en mindre bedrift med spennende produkter og store vekstambisjoner. Kenneth hadde flere kaffemøter med ulike selskaper før han til slutt valgte Nobly.

«Jeg lot meg sjarmere og friste av den energi og geist som møtte meg når jeg snakket med enkelte ansatte i Nobly innen jeg traff beslutningen. Jeg gleder mig til å bidra med min kompetanse og erfaring som forhåpentligvis vil hjelpe Nobly på den videre vekstreise.»

Kenneths oppgaver hos Nobly vil først og fremst innebære å utnytte sin omfattende erfaring for å videreutvikle Noblys prosjektleveranser, kundestøtte og driftstjenester til neste nivå. Dette vil sikre at Nobly kan levere enda høyere kvalitet på alle områder. Kenneth vil også bidra med sin kunnskap om bedre utnyttelse av IT-støttede verktøy for forretningsmetoder og prosesser. Samtidig vil han sørge for at Noblys driftsorganisasjon utvikler seg i takt med selskapets økte aktivitetsnivå.

Fokus på økende kundekrav

Kenneths enorme kunnskap og kapasitet vil sikre at Nobly beveger seg opp til neste nivå. Det vil være fokus på «best in class» leveranse, kundestøtte og skytjenester for å imøtekomme de økende kravene fra kunder og markeder. Hans bakgrunn som nordmann som har bodd i Danmark i mer enn 20 år passer godt med Noblys virksomhet. Netop fordi Nobly har en sterk tilstedeværelse på de norske og danske markedene.

Med Kenneth som en sentral person ansvarlig for våre kundeforpliktelser, er Nobly enda bedre rustet til å støtte våre kunders digitale ambisjoner og ta det neste skrittet i å profesjonalisere hele virksomheten som er rettet mot kundene. Hans erfaring med å bygge opp en skalerbar og bærekraftig IT-organisasjon som støtter de stadig økende kravene fra forretningslivet, vil utvilsomt være en stor ressurs for Nobly.

Vi er derfor veldig glade for å ønske Kenneth velkommen om bord og ser frem til å se hans bidrag til vår fortsatte suksess.

Interessert i å jobbe hos Nobly? Se våre ledige stillinger eller søk uoppfordret her: