Saksbehandling

Kunnskapsbasert arbeid og saksbehandling i organisasjoner

Alle organisasjoner har prosesser som ikke kan defineres og utfall som ikke kan forutsies. OnBase Case Management gir medarbeiderne grunnlag for effektiv saksbehandling, bedre beslutninger og effektiv kvalitetssikring.

OnBase samler inn all informasjon – inkludert f.eks. dokumenter og e-poster – i den konkrete saken, og gir saksbehandler de nødvendige verktøyene, enten det er for å løse et problem, behandle en reklamasjon, svare på kundehenvendelse eller onboarding av en ny medarbeider.

OnBase Case Management betyr at:

  • Dine ansatte kan jobbe smartere: OnBase gir en 360-graders oversikt over nødvendig informasjon. Det gir grunnlag for bedre beslutninger basert på data, dokumenter, kundesamtaler og e-poster.
  • Du oppnår bedre åpenhet og kontroll: Dashboards for rapportering og sporing av alle aktiviteter øker åpenheten, støtter etterlevelse (GDPR) og hjelper organisasjonen med å identifisere muligheter for forbedring.
  • Du får en komplett plattform, også på konsernnivå: Spar tid og kostnader ved å bygge, administrere og oppdatere systemer på tvers av flere organisasjoner. Lag innholdsaktiverte applikasjoner på en brukervennlig dra-og-slipp-konfigurerbar plattform.

Med OnBase konfigurerer du enkelt datadrevne applikasjoner, automatiserer ofte gjentatte prosesser og administrerer støtte- og saksdokumenter.
De fleste andre leverandører tilbyr de samme alternativene, men gjennom løsninger som inkluderer flere ulike produkter. OnBase er den eneste programvarepakken på markedet som er utviklet fra grunnen av for å levere disse funksjonene i ett enhetlig produkt.

OnBase Case Management gjør organisasjonen din i stand til å løse et bredt spekter av forretningsutfordringer – fra prosjektledelse og etterlevelse av regulering til salgsledelse, kontraktsadministrasjon, HR onboarding, hendelseshåndtering og svindelundersøkelser – alt på én enhetlig plattform.

Ønsker du å vite mer om OnBase Saksbehandling kan du kontakte Nobly for et uforpliktende inspirasjonsmøte, hvor vi forteller deg mer om hvordan OnBase kan løfte virksomheten din.