Caseflow

Den modulære digitaliserings- og automatiseringsløsningen for saksbehandlingsprosesser i den finansielle sektoren.

Caseflow er din nye partner, som revolusjonerer og forbedrer saksprosesser i den finansielle sektoren. Vår modulære digitaliserings- og automatiseringsløsning er spesielt designet for å imøtekomme behovene til de som ønsker å effektivisere saksbehandling, inkludert skadebehandling og lånesakprosesser. Caseflow henvender seg til banker, finansieringsselskaper, forsikrings- og pensjonsselskaper.

I løpet av de siste årene har Nobly intensivert arbeidet med saksbehandling og arbeidsflyt innenfor den finansielle sektoren. Den omfattende erfaringen, med hjelp fra UX/UI-eksperter og våre egne utviklingsressurser, har blitt konsolidert til et rammeverk for OnBase, som vi hos Nobly har valgt å kalle Caseflow.

Caseflow er en layout for optimalisering av arbeidsprosesser og sikring av enkel og konsistent bruk av systemet. I fremtiden forventes det ikke lenger at finansielle selskaper investerer utallige ressurser i opplæring av personell i systembruk, men brukerne forventes å kunne dykke direkte inn i løsningen og fokusere utelukkende på sin ekspertise.

Enten du jobber med saksprosesser innen risikostyring, kundeservice, rapportering, etterlevelse, skadebehandling eller lånesaksbehandling, kan Caseflow tilpasses for å møte dine spesifikke utfordringer og mål. Investeringen i Caseflow gir deg en konkurransefordel i den finansielle sektoren ved å øke effektiviteten, forbedre kundetilfredsheten, sikre etterlevelse og minimere risiko. Det kan være nøkkelen til å forbli smidig og konkurransedyktig i en stadig skiftende bransje.

Les vår brosjyre om Caseflow, som blant annet inneholder 8 overbevisende grunner til hvorfor Caseflow passer for deg.