Søk uoppfordret

Det går fort hos Nobly og vi er alltid på utkikk etter nye kollegaer

Når du søker hos Nobly blir du en del av en arbeidsplass hvor trivsel har en betydelig plass på agendaen, og hvor ryddighet overfor kundene er et vesentlig premiss. Vi er aktivt bevisste på å skape verdier for våre kunder og strekker oss ekstra for å sikre den beste kundeopplevelsen.

Når vi velger ut en kandidat til Nobly, ser vi naturligvis på om vår fremtidige kollega har de grunnleggende faglige forutsetningene for å kunne konkurrere om jobben. Men det viktigste er at lidenskapen, engasjementet og drivkraften til å ville jobbe innenfor fagområdet du søker stilling innenfor er på topp.

Vil du bli vår nye kollega?

Noen av Noblys stillinger er så unike faglig at det, uansett erfaring, kreves opplæring. Derfor kan du også søke uoppfordret, selv om dine spesifikke ferdigheter eller kvalifikasjoner ikke nødvendigvis er det vi ser etter. I denne sammenhengen bør du vite at vi spesielt ser på hvordan din profesjonelle lidenskap kommer til uttrykk, samt hvorfor du har valgt å søke hos oss. Uavhengig av din erfaring, har vi alltid som mål å jobbe meningsfullt for både kunder og internt. Vi overholder våre avtaler og leverer kvalitet i alt vi gjør.

Gå glad på jobb

Vi legger like stor vekt på om du som person matcher Noblys sosiale liv og sunne dynamikk. Vi fremmer en kultur der vi hjelper og setter av tid til hverandre. Det er avgjørende for oss at du går fornøyd på jobb. Vi skaper arbeidsglede sammen. Dette betyr at like godt som å være en god, tillitsfull og tillitvekkende arbeidsplass står høyt på Noblys agenda, har vi også en forventning om at du som medarbeider forstår ditt eget ansvar og henvender deg til oss dersom du har behov. Dette ansvaret kommer til uttrykk gjennom våre verdier, hvor vi i tillegg til ansvar også har en ærlighetskultur og god atmosfære.

Et hus med bred kompetanse

Hos Nobly har vi flere ulike funksjoner og avdelinger som alltid er åpne for nye ferdigheter og kvalifikasjoner. Størstedelen av arbeidsstokken vår består av systemkonsulenter som daglig leverer kvalitet og tilstedeværelse til kunden i form av å forstå og styrke deres virksomhet og konkurranseevne gjennom digitalisering av kritiske workflows. Til det bruker Nobly informasjonsplattformen OnBase fra Hyland som et kraftsenter. Våre kunder kan imidlertid ha spesifikke krav til sin individuelle løsning, derfor har vi en avdeling med utviklere som i samarbeid med systemkonsulentene jobber i et uavhengig team. Supportavdelingen samarbeider også med både systemkonsulenter og utviklere. I tillegg til den produserende delen av Nobly har vi også salgsavdeling, prosjektledergruppe, økonomiavdeling og HR.

Du er velkommen til å søke på alle våre lokasjoner: Aarhus (hovedkontor), København, Oslo og Stockholm.