Søk jobb som Technical Lead for Development team

Det går fort hos Nobly og vi er alltid på utkikk etter nye kollegaer

Vi er på en spennende vekstreise og trenger en sterk profil for å videreutvikle vårt utviklingsteam i rollen som Tech Lead, som motiveres av å jobbe med mangfoldige kundeløsninger. Vi ser gjerne at du har lyst, interesse og kanskje til og med erfaring innen ledelse.

Jobbet som Dev. Tech Lead er utfordrende og spennende for deg som motiveres av å videreutvikle et team og trives med å jobbe smidig. Daglige SCRUMs, spesifikasjon og planlegging av utviklingsoppgaver samt valg av riktig teknologi for oppgaven er en del av din hverdag. Du er også motivert for å samarbeide og være et bindeledd mellom våre implementeringsteam og utviklingsteamet, og er ikke redd for å delta aktivt i kundemøter når dette er nødvendig.

Dine primære oppgaver er:
 • Daglig håndtering af impediments og teknisk sparring med udviklerne
 • Kvalitetssikring af udviklingsarbejde og metodikker, herunder backlog refinement
 • Code Review og Pull Requests
 • Indgå i dialog med kunder samt interne projektledere og implementeringskonsulenter for afklaring af opgaver og omfang
 • Planlægning, specifikation og prioritering af opgaver samt ressource allokering
 • Sikre en god udvikling i dit Teams Velocity
 • Håndtering af Code Repositories i GitHub samt artifacts i DevOps
 • Ansvar for teamets udvikling og sammensætning i samspil med ledelsen og HR
 • Afholde kvartalsvise medarbejder check-ins med fokus på trivsel, kompetenceudvikling og målsætninger
 • Sikre en god medarbejdertrivsel /-udvikling og motivation
 • Formidle Noblys løsninger og ideer, strategiske informationer, holdninger og krav mv til teamet

Etter en grundig onboardingperiode får du innsikt og kunnskap om Noblys løsninger samt god forståelse for våre kundeprosjekter. Din suksess avhenger av din evne og motivasjon til å sikre en effektiv oppgaveløsning i utviklingsteamet og bidra til fortsatt organisasjonsutvikling i takt med selskapets vekst. I tillegg trives du i et faglig utfordrende miljø, hvor du finner stor verdi i å ha fokus på detaljer med fokus på høy kvalitet og profesjonalitet.

Stor interesse og nysgjerrighet for å jobbe tverrfaglig

Som bindeledd mellom eget team og Noblys øvrige avdelinger må du ha interesse, nysgjerrighet og kommunikative evner til å jobbe tverrfaglig. Du har selvsagt en mastergrad som er relevant for en IT-utvikler slik som: Dataingeniør, Datavitenskap, Datateknologi, Cand.IT, Software technology diplom. Med deg har du rundt 3-5 års utviklererfaring og gjerne erfaring som Tech Lead og med ledelse. Det er avgjørende at du har kunnskap om datastrukturer, metadata og arbeidsflyter samt integrasjon mot tredjeparts systemer i tillegg til kunnskap om for eksempel C#, .NET Standard, Angular, MongoDB, MSSQL eller Typescript.

Hva vi verdsetter

Verdiskaping for kunden og hos Nobly er noe vi legger vekt på. Vi søker deg som er fresh, tålmodig og har mot til å finne din egen vei i en kompleks og spennende rolle, hvor du setter ditt preg på avdelingen og organisasjonen selvstendig og drevet av lagånd. Du finner stor verdi i å ha oversikt, og det viktigste er at du motiveres av å være involvert, der du går rundt å hjelper til med å løse problemer.

Dette får du i en jobb hos Nobly

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende jobb i et godt sosialt og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi har fokus på å levere høy kvalitet i alt vi gjør, da vi ønsker å levere en god kundeopplevelse. Samtidig er det viktig for oss at vi har det gøy sammen og tar godt vare på hverandre. Nobly er derfor en arbeidsplass med stor takhøyde og plass til den enkelte. Vi legger derfor stor vekt på sosiale aktiviteter. Vi tilbyr et sosialt arbeidsmiljø med stor fleksibilitet og gode utviklingsmuligheter, både personlig og faglig. Vårs verdier er preget av integritet, rettferdighet og empati.

Du får i stor grad mulighet til å forme din egen arbeidshverdag innenfor avtalte rammer, hvor kultur, profesjonalitet og seriøsitet er viktige parametere. Nobly er en arbeidsplass med stor takhøyde og stor frihet under ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med lønn, pensjon og helseforsikring, samt måltidsordning, frukt og kaffe/te/brus – og vi setter alltid pris på en kakebit.

Nobly

Nobly er Europas ledende konsulent innen Content Service-løsninger, hvor vi er sertifisert partner på OnBase-plattformen fra Hyland, som flere ganger på rad er kåret til en av verdens beste Content Service-plattformer.

Nobly har avdelinger i Danmark, Norge og Sverige, og siden 2011 har vi implementert og drevet forretningskritiske IT-løsninger for en lang portefølje av selskaper innenfor bl.a. bank- og forsikringssektoren, produksjonsindustrien og de danske regionene.

Hvordan søke stillingen eller få svar på spørsmål

Kontakt HR-partner i Nobly – Nellie Ginnerup på e-post: job@nobly.dk eller telefon +45 30 14 10 65. +45 30 14 10 65.

Søknadsfrist: Åpen. Vi innkaller jevnlig søkere til intervju.

Tilmelding: Så snart som mulig etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!