Søk jobb som prosjektleder

Det går unna hos Nobly! Derfor søker vi flere prosjektledere.

Vil du jobbe med bransjens dyktigste IT-konsulenter og utviklere og samtidig være med å gjøre en forskjell for våre kunder innen Bank, Finans, Pensjon og Forsikring samt folkehelse i Norden? Vår pipeline av nye prosjekter vokser, og vi søker derfor etter prosjektledere som har lyst og evne til å lede kundeprosjekter samt et dedikert implementeringsteam.

Vi er eksperter på informasjonshåndtering.

Det krever sterke digitale verktøy for å være i førersetet. I Nobly er vi eksperter på informasjonshåndtering og knytter informasjon og arbeidsprosesser sammen i verdiskapende løsninger for våre kunder.

Vi er en sertifisert partner på en av verdens sterkeste Content Service-plattformer, som er rangert som markedsleder av Gartner. Med kontorer i Danmark, Norge og Sverige er Nobly Europas ledende Content Service-konsulentselskap, og vi har noen av de mest talentfulle Content Service-spesialistene på laget.

Hva kommer du til å jobbe med?

Som prosjektleder har du ansvar for at kundeprosjekter leveres i henhold til Noblys standard gjennomføringsmodell og for vellykket gjennomføring i samarbeid med kunden. Som prosjektleder starter du arbeidet ditt med en overlevering av prosjektet fra salgsavdelingen og strekker seg til en vellykket go-live, hvoretter kunden overleveres til vår support- og driftsavdeling. Det er ditt ansvar at prosjektene gjennomføres i henhold til planen både når det gjelder tid, kvalitet og økonomi.

Som prosjektleder i Nobly vil du ha både et eksternt og et internt fokus.

Eksternt vil fokuset ditt være:

 • Gjennomføring av oppdagelses- og planleggingsøkter med kunder i nært samarbeid med ditt team av dyktige konsulenter
 • Utarbeidelse og vedlikehold av prosjektplaner
 • Overholdelse av milepæler
 • Holde statusmøter
 • Utarbeide månedlige prosjektrapporter
 • Delta i styringsgruppemøter med kunder

Internt vil fokuset ditt være:

 • Planlegg og prioriter oppgaver for teamet ditt
 • Sørge for at teamets hastighet og faktureringsgrad er på forventet nivå
 • Rapportere prosjektstatus til ledelsen og generelt samarbeid med andre avdelinger

Vi har i dag tre implementeringsteam som jobber på tvers av landegrenser og etter Scrum-prinsipper, hvor vi kjører med 2-ukers sprint.

Du vil få funksjonelt ansvar for ett av disse teamene.
Et Nobly-implementeringsteam består vanligvis av en prosjektleder, en teknisk leder og fire til seks implementeringskonsulenter.

Hverdagen hos Nobly er allsidig, og det er sjelden to dager er like. Å være prosjektleder hos oss må være morsomt, motiverende og utviklende – selv om du er erfaren!

Hvem er du?

Du har minst 3-5 års erfaring med prosjektledelse og/eller implementering av prosesstøtte. Du har sterk forretningsforståelse og er komfortabel i teknisk komplekse miljøer, og du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig.

Du vil få løpende opplæring etter behov, men vi forventer at dine ferdigheter er på topp. Du har erfaring med levering av komplekse programvareløsninger, og du er:

 • Klar til å ta ledelsen og ta ansvar og vise lederskap til teamet ditt
 • Ambisiøs og målrettet
 • Strukturert
 • Utgående
 • Analytisk sterk og har gode sosiale ferdigheter
 • God til å formidle og kommunisere
 • Flytende i både norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Det er en fordel om du har erfaring fra ledelse, eventuelt er sertifisert innen prosjektledelse og har erfaring med Jira og Scrum prosesser.

Personlig trives du i et miljø hvor det er frie rammer og stort ansvar. Du er en lagspiller og derfor betyr faglig sparring og et godt sosialt miljø mye for deg. Du trives godt i en organisasjon hvor det forventes at du kan jobbe selvstendig og strukturert etter vår leveransemodell. Du har gode samarbeidsevner og forstår viktigheten av god og tydelig kundekommunikasjon, også i vanskelige situasjoner.

Du kompenseres i henhold til dine kvalifikasjoner. Pakken består av fastlønn, pensjon, helseordning, lunsjordning mm.

Hvem er vi?

Hos Nobly A/S er vi et sterkt team på mer enn 40 ansatte bestående av prosjektledere, konsulenter, utviklere og selgere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Oslo og Stockholm.

Vi har et fantastisk team, hvor det er både rom for moro og hardt arbeid. Vi har en pragmatisk tilnærming til ting, samtidig som vi er ambisiøse, strukturerte og er flinke til å få ting til og skape verdier for kundene våre.

Din arbeidsplass vil være på vårt kontor i Oslo.

Hvordan søke stillingen eller få svar på spørsmål

Kontakt HR-partner i Nobly – Nellie Ginnerup på e-post: job@nobly.dk eller telefon +45 30 14 10 65. +45 30 14 10 65.

Søknadsfrist: Åpen. Vi innkaller jevnlig søkere til intervju.

Startdato: Så snart som mulig eller etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!