Søk jobb som implementeringskonsulent

Det går fort hos Nobly og vi er alltid på utkikk etter nye kollegaer

Grip en spennende mulighet for deg som kunne tenke deg å bli en del av vårt dyktige team av konsulenter som rådgiver og implementeringskonsulent med fokus på Content Service-løsninger for større bedrifter i Norden.

Jobben som implementeringskonsulent er utfordrende og interessant for deg som motiveres av å identifisere løsninger, utføre implementeringsoppgaver og bidra til å skape verdier for våre kunder. Vi jobber for tiden agilt med 3 implementeringsteam hvor du jobber tett med kollegaer og kunder innenfor dine ansvarsområder.

Dine primære oppgaver er:
  • Gi råd til kunder om forslag til løsninger
  • Identifisere, bryte ned og løse tekniske utfordringer med kunder
  • Utføre implementeringsoppgaver basert på Discovery og Statement of work
  • Kunnskapsdeling med kollegaer
  • Bidra til utvikling og implementering av Best Practice-løsninger
  • Deltakelse på daglige SCRUM-møter
  • Levere gjennomføringsoppgaver basert på avtalt omfang til avtalt tid

Gjennom Noblys introduksjonsprogram får du innsikt og kunnskap om OnBase som innholdstjenesteløsning og får kunnskap og informasjon om relevante kundeprosjekter. Opplæringsperioden vil være preget av en bratt læringskurve. Din suksess avhenger derfor også av din interesse og motivasjon for å lære et nytt system. Du må være klar til å lære og forbedre dine ferdigheter innenfor en teknologisk kompleks digitaliseringsplattform med optimisme og stå-på-vilje. Med det verdsetter du muligheten for både faglig og personlig utvikling, hvor du generelt motiveres av å være involvert.

Stor interesse og nysgjerrighet for å jobbe med tekniske løsninger

Du har åpenbart en relevant IT-utdanning, som kan være mangfoldig, for eksempel som dataingeniør, informatiker, informasjonsteknolog eller innen informatikk. Du har fått din erfaring gjennom ditt arbeid med implementering og utvikling av tekniske løsninger som Microsoft Dynamics, ServiceNow, Jira eller SAP. Dette inkluderer også erfaring med databaser og driftssystemer, nettverk, serverdrift/support og Rapid Application Development samt kunnskap om datastruktur, metadata og integrasjon mot tredjeparts systemer. Det er en fordel at du har grunnleggende kunnskap om infrastruktur, scripting og automatisering (Powershell og .NET) samt en overordnet forståelse av prinsipper innen utvikling/programmering.

Hva vi verdsetter

Verdiskaping for kunden og hos Nobly er noe vi legger vekt på. Vi ser derfor etter deg som er drevet av å jobbe tett med både kunder og kollegaer, og som i tillegg evner å løse problemer og jobbe selvstendig. Det er viktig at du er teknisk anlagt med en logisk og analytisk tankegang. Du finner stor verdi i å ta hensyn til detaljer og fokusere på høy kvalitet og profesjonalitet.

Det får du i en jobb hos Nobly

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende jobb i et godt sosialt og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi har fokus på å levere høy kvalitet i alt vi gjør, da vi ønsker å levere en god kundeopplevelse. Samtidig er det viktig for oss at vi har det gøy sammen og tar godt vare på hverandre. Vi legger derfor stor vekt på sosiale aktiviteter. Vi tilbyr et sosialt arbeidsmiljø med stor fleksibilitet og gode utviklingsmuligheter, både personlig og faglig. Våre verdier er preget av integritet, rettferdighet og empati.

I stor grad får du mulighet til å forme din egen arbeidshverdag innenfor avtalte rammer, hvor kultur, profesjonalitet og seriøsitet er viktige parametere. Nobly er en arbeidsplass med stor takhøyde og stor frihet under ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktige ansettelsesvilkår som bl.a. inkluderer fastlønn, pensjon, helseforsikring og måltidsordning inkludert frukt og kaffe/te/brus – og vi er veldig glad i kake.

Nobly

Nobly er Europas ledende konsulenthus innen Content Service-løsninger, hvor vi er sertifisert partner på OnBase-plattformen fra Hyland, som er kåret til en av verdens beste Content-tjenesteplattformer flere år på rad.

Nobly har avdelinger i Danmark, Norge og Sverige, og siden 2011 har vi implementert, og drevet forretningskritiske IT-løsninger for mange selskaper innenfor bl.a. bank- og forsikringssektoren, produksjonsindustrien, og helseforetak.

Hvordan søke stillingen eller få svar på spørsmål

Kontakt Sjef-konsulent i Nobly NO– Kristoffer Gundersen på epost: kg@nobly.no eller tlf. +47 926 14 908. +45 30 14 10 65.

Søknadsfrist: Åpen. Vi innkaller jevnlig søkere til intervju.

Tilmelding: Så snart som mulig etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!