Digital legemappe

Digitalisering av styring og behandling av medisinske saker sikrer rask og nøyaktig skadebehandling

Med Noblys digitale medisinske løsning er det mulig å digitalisere og automatisere deler av skadeprosessen. Løsningen reduserer den administrative byrden ved å redusere manuell prosesskontroll, og den styrker effektiviteten og lønnsomheten, noe som frigjør ressurser til andre viktige oppgaver.

Minimer risiko og skap raske arbeidsflyter

Bruk av digitale verktøy og data gjør prosessen mer effektiv og minimerer risikoen for feil. I tillegg bidrar rask behandling av medisinske saker til å redusere de totale skadekostnadene og skape større kundetilfredshet. Digitalisert medisinsk behandling med prosessflyter tilpasset hver medisinsk spesialitet minimerer risikoen for feil og forsinkelser, som blant annet kan gi rentebetalinger og økte skadekostnader.

Noblys Digital legemappe er et raskt skjema for å lage en medisinsk sak med alle nødvendige dokumenter samlet på ett sted, og med forhåndsdefinerte standardspørsmål kan løsningen fremskynde prosessen betydelig. Samtidig muliggjør løsningen rask og effektiv kommunikasjon mellom skadebehandlerne og internmedisinske og tannlegekonsulenter.

Fordeler med Digital legemappe

Digitaliserer alle dokumenter, bilde- og røntgenfiler.

Akselererer kommunikasjonen uten unødvendige forsinkelser.

Øker fleksibiliteten til leger og tannleger som kan jobbe hvor de vil og når de vil.

Effektiviserer oppgavehåndteringen og gjør den transparent, noe som sikrer rettidig og rask saksbehandling.

Sikrer compliance og overholdelse av GDPR.

Tøm dashbordet

Velger du å implementere vår løsning for digitale medisinske saker, åpner det for muligheten for å bruke et dashbord for effektiv saksbehandling. På den måten oppstår det ikke flaskehalser og forsinkelser. Innsiktssaker kan også håndteres enkelt og raskt i løsningen.

Funksjonalitet i særklasse

Digitalisering av legesaker gjør det mulig å forelegge en sak for flere leger samtidig. Skadebehandleren har også tilgang til en innebygd spørsmålsramme, slik at du kan velge spørsmål via en rullegardinmeny. I tillegg sikrer en rekke kravfelt etterlevelse av både standard og forretningsregler.

Et naturlig valg

Er du på jakt etter en løsning som setter nye standarder for kvalitet og hastighet i behandlingen av medisinske saker, så er Noblys løsning for digitale medisinske saker et opplagt valg.

Vær fremtidssikker nå

Kontakt oss

Har dere behov for å digitalisere og automatisere sentrale skadebehandlingsoppgaver, kan Nobly hjelpe dere på rett vei.

Vennligst kontakt oss for en uforpliktende prat, slik at dere kan høre mer om våre løsninger.