Nobly Talks 2023 – Toppledere

Fremtidsutsikter med AI

Fysisk arrangement på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Keynote Speaker

Anders Vogelsang, Sjefkonsulent, PET

Bekjempelse av terrorfinansiering: Lær om PETs metoder og vurdering av fremtidens compliance

Hvitvasking og terrorfinansiering kan true overlevelsen og integriteten til ethvert finansielt selskap. Men hvordan oppdager man kriminelle atferdsmønstre og tar effektive forholdsregler for å bekjempe dem? I denne keynote-talen vil du høre om PETs strategier og metoder, og hvordan de, både selvstendig og sammen med andre myndigheter, jobber for å sikre effektivt Compliance og Governance. Kom bak kulissene og oppdag hvordan PETs team av spesialister beskytter danske selskaper og samfunnet som helhet mot trusler fra økonomisk kriminalitet.

Finanssektorens fremtidsutsikter med AI

Hva må toppledelsen vite for å være i forkant av den kunstige intelligens-transformasjonen?

Round table session

Del dine erfaringer og utfordringer med AI

I denne økten får du muligheten til å møte andre toppledere fra ulike finansielle selskaper og dele dine erfaringer og utfordringer med AI i organisasjonen din. Du vil også få innsikt i hvordan andre toppledere håndterer de digitale utfordringene og mulighetene som AI bringer med seg. Økten vil være en åpen og konfidensiell dialog der du kan stille spørsmål, gi tilbakemeldinger og lære av hverandre. Noen av temaene som vil bli diskutert inkluderer:

  • Hvordan sikrer du samsvar og IT-sikkerhet når du bruker AI i virksomheten din?
  • Hvordan håndterer du de etiske og moralske problemstillingene som oppstår ved bruk av AI?
  • Hvordan skaper du en kultur og en tankegang som fremmer innovasjon og læring med AI?

Økten vil bli moderert av en erfaren moderator innen kunstig intelligens, som vil sørge for en konstruktiv og engasjerende diskusjon.

Thomas Terney, forfatter, ph.d i kunstig intelligens og rådgiver

Kunstig intelligens – er du forberedt på revolusjonen?

En rasende utvikling innen kunstig intelligens vurderes å totalt forandre mange bransjer, ifølge både store og små analysebyråer samt eksperter. Den underliggende teknologien er både enkel og ekstremt kompleks på samme tid, så selv erfarne eksperter blir overrasket over mulighetene.

I denne presentasjonen vil Thomas Terney, en av landets mest etterspurte eksperter innen AI, fokusere på den finansielle sektoren. Fintech-bølgen har i lang tid påvirket FSI-sektoren, og kunstig intelligens kan potensielt være drivstoffet i den pågående digitale transformasjonen av sektoren. Thomas vil i presentasjonen sin blant annet se på kunstig intelligens i forhold til compliance, endrede kompetansekrav, etikk, men også fortelle om den teknologiske utviklingen vi er vitne til akkurat nå.

Thomas Terney drives av en stor lidenskap og energi, og har evnen til å gjøre komplekst materiale inspirerende og lett tilgjengelig. Dette er en presentasjon du ikke vil gå glipp av.

Thomas Schultz, CEO i Konsido

AI i praksis – hva kan du gjøre i morgen?

I denne foredraget vil du møte Thomas Schultz, en ekspert og forkjemper for finansiell automatisering. Thomas vil gi en praktisk tilnærming til AI og vise hvordan organisasjonen din kan dra nytte av mulighetene som AI tilbyr. Foredraget vil ta AI ned på et forståelig nivå, og du vil få muligheten til å stille spørsmål og diskutere med Thomas Schultz. Noen av temaene som vil bli dekket inkluderer:

  • Hvordan starter du den interne dialogen om AI i organisasjonen din og skaper en felles visjon og strategi?
  • Hvordan implementerer du AI i organisasjonen din, og hvilke utfordringer og barrierer bør du være oppmerksom på?
  • Hvordan unngår du de blinde flekkene som eksisterer med dagens AI og sikrer at AI-løsningene dine er etiske, rettferdige og transparente?
  • Hvordan forbereder du deg på de fremtidige endringene som AI vil medføre for forretningsmodellen og markedet ditt?

Thomas Schultz har en solid bakgrunn innen teknologi og forretningsutvikling, og han er for øyeblikket i gang med å utvikle sin første oppstartsvirksomhet, Konsido, som fokuserer på optimalisering av bærekraftig forbrukeradferd i store organisasjoner. Grunnlaget for selskapets teknologi er avansert bruk av AI.

Program

21. september
2023

Se det offisielle programmet for Nobly Talks 2023

10:30Velkommen
11:00Anders Vogelsang, PET
12:00Lunsj
13:00Introduksjon til dagens tema
13:15Round table session
13:45Thomas Terney, ph.d i AI
14:10Thomas Schultz, Konsido
14:30Avslutning
Se stemningsvideo fra Nobly Talks 2022

Vil du ha med en kollega?

Hvis du ønsker å ta med en kollega, gi dem beskjed.

Bruk knappen nedenfor.