01.03.2023

Nobly ansetter stolt en erfaren og kompetent driftsdirektør

Kenneth Fossum er ansatt som driftsdirektør i Nobly fra 1. mars, og vil nå være en del av et ambisiøst og engasjert ledelsesteam.

Kenneth Fossum er ansatt som ny driftsdirektør fra 1. mars 2023.

Nobly ønsker stolt velkommen til Kenneth som vår nye driftsdirektør.

Kenneth har siden 2016 jobbet som Head of IT Operations for Centrica Energy Trading A/S, hvor han var ansvarlig for områder som IT-infrastruktur, Cloud, IT-service desk, IT-compliance og IT-sikkerhet. Hans erfaring med å bygge opp en bærekraftig IT-organisasjon som møter kravene fra forretningen, vil helt sikkert være en stor gevinst for Nobly.

Etter å ha vært IT-sjef i nesten 7 år for en større internasjonal virksomhet, følte han behov for å bytte miljø. Etter å ha hatt kaffedater med flere selskaper, falt valget på Nobly.

«Jeg lot meg sjarmere og friste av den energi og geist som møtte meg når jeg snakket med enkelte ansatte i Nobly innen jeg traff beslutningen. Jeg gleder mig til å bidra med min kompetanse og erfaring som forhåpentligvis vil hjelpe Nobly på den videre vekstreise.»

Kenneths oppgaver hos Nobly vil være å utfordre måten å jobbe på i dag, og bringe med seg erfaringer fra vesentlig større og mer komplekse drifts- og cloudmiljøer. Han vil også bidra med kunnskap om mer omfattende implementeringer av IT-støttede verktøy og metoder, rettet mot forretningsbrukerne og mye mer. Hans enorme kunnskap og kapasitet vil hjelpe Nobly med å avansere til neste nivå og støtte våre kunders digitale ambisjoner og strategiske mål mot skyen.

Som nordmann og med mange år i den danske nordjyske jorden, passer Kenneths bakgrunn perfekt inn hos Nobly, som har en fot plassert i både Norge og Danmark. Kenneths karriere startet innenfor Content Management, og han føler at det er et område han mestrer godt.

Med Kenneth som en del av ledelsesteamet, ser Nobly frem til å ta nye skritt mot å støtte våre kunders digitale ambisjoner og avansere til neste nivå. Vi er begeistret for å ønske ham velkommen om bord og ser frem til å se hans bidrag til vår suksess.

Interessert i å jobbe hos Nobly? Se våre ledige stillinger eller søk uoppfordret her:

Newsletter signup