18.10.2022

Nobly Talks 2022 var en suksess og kommer tilbake i 2023

De mange nysgjerrige deltakerne på Nobly Talks 2022-konferansen fikk mye nyttig kunnskap om digitalisering og automatisering, som kan effektivisere arbeidsflytene i deres organisasjoner og løfte den totale virksomheten.

Se stemningsvideo fra Nobly Talks 2022

I slutten av september ble den første utgaven av Nobly Talks holdt, og Scandic Hotel på Sluseholmen i København dannet rammen om konferansen som gikk over to dager. Her kunne deltakerne få den nyeste kunnskapen om digitalisering og automatisering innen bank-, finans-, forsikrings- og pensjonssektorene.

Dele viktig kunnskap

Under Nobly Talks ble det holdt åtte forskjellige speeddating-økter med ledende eksperter fra Nobly og den amerikanske softwarevirksomhet Hyland, som står bak plattformen OnBase. Hver speed dating-økt var en 30-minutters dialog med spesialist innen blant annet personalisering av kundekommunikasjon, effektivisering av dokumenthåndtering og automatisering av ressurskrevende oppgaver.

For Peter Sant, som er programleder i Danica Pension, fungerte konseptet veldig bra, og han tok med seg mye relevant kunnskap hjem fra konferansen:

Vi i administrative virksomheter har tross alt de samme utfordringene med å være compliant og digital. Derfor synes jeg det har vært spennende å høre andre fortelle om hvordan de bruker ulike løsninger i OnBase for å nå sine mål.

Årets Keynote speaker var Kyle Blair, som leder Global FSI Practice på Hyland. Han har mer enn 20 års erfaring innen Content Services og Digital Business Platforms med prosjekter over hele verden. Presentasjonen hans handlet om etterspørselen etter kundesentrerte arbeidsflyter, fastholdelse av ansatte og motivasjon, som sammen skal styrke organisasjoners innovasjons- og vekstpotensial.

I samme båt

På Nobly Talks 2022 fikk deltakerne også et innblikk i tre ulike case-historier med presentasjoner fra selskapene Devoteam, Danica Pensjonsforsikring og Velliv. De ulike temaene for presentasjonene tok blant annet utgangspunkt i hvordan tidligere manuelle prosesser har blitt digitalisert og automatisert ved hjelp av OnBase.

Rakel Spillum Holmstrøm, forretningsarkitekt innen kommunikasjon og relasjoner i SpareBank 1 i Norge, var begeistret for de konkrete presentasjonene fra selskapene:

«Du møter andre som er i samme situasjon som vi opplever i vår bedrift. Jeg var derfor spent på de ulike speeddating-øktene, som var veldig lærerike. Vi diskuterte temaer som er relevante for SpareBank 1.»

I tillegg til de ulike presentasjonene under konferansen, ble deltakerne også invitert til et middagsselskap på kvelden, hvor det var gode muligheter for nettverk med nye forretningsforbindelser.

Nobly gjentar suksessen og inviterer igjen til Nobly Talks i 2023. Hold derfor øye med informasjon om arrangementet på nyåret, slik at du og dine kollegaer kan bli oppdatert på de siste trendene innen digital automatisering i din bransje.

Newsletter signup