Hvitvasking. Er compliance-byrden blitt for stor?

Gjør deg klar for fremtidens digitale løsninger og få kontroll tilbake i onboarding-prosessen og pågående kontroller. Automatiser de mange manuelle prosessene. Få fokus på å løse utfordringer med onboarding-kunder, veiled rådgiverne dine og gi dem verktøyet til å vurdere kunder, raskt og effektivt i én løsning. Automatiser den kontinuerlige overvåkingen av kunder i forhold til […]

Gjør deg klar for fremtidens digitale løsninger og få kontroll tilbake i onboarding-prosessen og pågående kontroller.

Automatiser de mange manuelle prosessene. Få fokus på å løse utfordringer med onboarding-kunder, veiled rådgiverne dine og gi dem verktøyet til å vurdere kunder, raskt og effektivt i én løsning. Automatiser den kontinuerlige overvåkingen av kunder i forhold til PEP og sanksjonslister, endringer i forretningsforhold, økonomiske nøkkeltall mm.

Med løsningen fra Nobly kan arbeid med hvitvasking automatiseres, standardiseres og enkelt tilpasses din bedrifts policyer innen AML, KYC og ODD.

Nobly er IT-spesialister og har jobbet med finanssektoren i Norden i mange år. Vi har rendyrket innsatsen og styrket vår kompetanse med bruk av det markedsledende verktøyet innen arbeidsprosesser og arkivløsninger. Den har laget en robust, godt testet og komplett pakke som sikrer overholdelse og GDPR.

Registrer deg for nettseminaret vårt og oppdag hvordan Nobly kan lette etterlevelsesbyrden din på svært kort tid. Enten som en løsning uten tilknytning til eksisterende infrastruktur, eller som et tillegg til ditt nåværende systemlandskap.

Webinaret holdes onsdag 27. april 2022 kl 14:00
Varighet 35 min.

Derfor:
  1. Veilede rådgiverne, gi dem oversikten og kontrollen tilbake
  2. Samle alle data i én løsning og automatiser risikoprofilen
  3. Få automatisk generert revisjonsspor og sørg for GDPR
  4. Få tilpassede egne policyer i standardløsningen
Program:
  • Introduksjon
  • Compliance generelt
  • Hvordan ser løsningen ut?
  • Samling og spørsmål
Se opptaket

Newsletter signup