01.09.2021

Nobly ansetter en ny salgsdirektør

Thomas Varan er per 1. september ansatt i Nobly som ny salgsdirektør og blir dermed en del av et dedikert og ambisiøst lederteam.

Som en del av Noblys vekststrategi ansettes en ny salgsdirektør

Som en del av Noblys vekststrategi skal Thomas blant annet lede og utvikle salgsavdelingen og sørge for at vi fortsatt har det beste salgsteamet, som alltid har oppdatert kunnskap om Noblys løsninger, noe som skaper det beste grunnlaget i møte med våre kunder.

”For meg er det veldig viktig å komme tett på kundene og beslutningene. Derfor gleder jeg meg til å bli en del av en virksomhet der du kan gjøre en forskjell og føle forskjellen, for her er du nær beslutningene, kundene og løsningene. Det gir meg energi, motivasjon og glede i løpet av arbeidsdagen», sier Thomas Varan.

Thomas kommer med bakgrunn som utdannet innen Management Accounting og mange års erfaring innen kompleks programvaresalg. Han har tidligere jobbet som både administrerende direktør, forretningsutviklingssjef og sist som salgssjef i NNIT.

Vi ser frem til samarbeidet med Thomas og til hvordan han med sin mangeårige erfaring vil bidra til Noblys spennende vekstreise.

Newsletter signup