29.06.2021

Nobly oppnår ISAE 3000-sertifisering

Det at Nobly har en ISAE 3000-sertifisering gir våre kunder trygghet om Noblys IT-sikkerhetsnivå og måten vi behandler personopplysninger på i forhold til å overholde gjeldende lovgivning.

Nobly oppnår ISAE 3000-sertifisering, utarbeidet av Ernst & Young

I juni 2021 utarbeidet revisjonsselskapet Ernst & Young en uavhengig ISAE 3000-sertifisering om generelle IT-kontroller hos Nobly i forhold til IT-sikkerhet og beskyttelse av personopplysninger i forbindelse med selskapets Enterprise Content Management-løsninger og -tjenester.

Nobly har også gjort en avtale med Ernst & Young om at det skal gjennomføres en årlig revisjon av de utvalgte kontrollmålene for å sikre at Nobly fortsetter å oppfylle de definerte kravene.

Det har vært mye arbeid å gjennomføre denne prosessen, som har tatt mer enn ett år, så vi er utrolig glade og stolte over at vi nå endelig har fått en offisiell uttalelse om våre IT-sikkerhetstiltak, som gir våre kunder trygghet når de engasjere seg i Nobly og våre løsninger.

Hvis du trenger mer informasjon eller detaljer om vår ISAE 3000-sertifisering, er du alltid velkommen til å kontakte Nobly.

Newsletter signup