01.10.2020

Nobly blir A/S og etablerer et profesjonelt styre

Nobly blir A/S og ansetter et profesjonelt styre med ny styreleder.

Nobly endrer eierstruktur fra ApS til A/S (Aksjeselskap) og ansetter samtidig et profesjonelt styre.

Rasmus Lynge er ny styreleder for Nobly, og kommer med omfattende strategisk og ledererfaring fra bank-, pensjons- og forsikringsselskaper i Norden, og ser frem til å bidra til å ta Nobly til neste nivå:

”Fundamentet i Nobly er sterkt, og jeg opplever en sterk organisasjon som over flere år har levert moderne digitaliseringsløsninger til en lang rekke nordiske foretaksselskaper innen bank, forsikring og pensjon. Jeg ser på potensialet i Nobly som veldig stort, da OnBase-plattformen er den sterkeste innenfor segmentet. Jeg tror at jeg med min erfaring kan sikre at Nobly vil oppfylle dette potensialet, og dermed bidra til å ta Nobly til et nytt nivå. Jeg forventer sterk og lønnsom vekst de neste årene”.

Newsletter signup