01.03.2020

Nobly styrker fokuset på OnBase av Hyland

Ved å selge egenutviklede helseprodukter og den tradisjonelle hostingvirksomheten, har Nobly skapt et sterkt og fokusert selskap rundt OnBase by Hyland-produktporteføljen.

Ved at vi solgte ut våre* egenutviklede helseprodukter og tradisjonelle hostingvirksomheter i 2019, gikk Nobly inn i 2020 som et sterkt og fokusert konsulentfirma med OnBase av Hylands produktportefølje som midtpunkt.
Etter salget er alle våre ansatte nå 100% dedikert til å yte service og levere løsninger basert på OnBase by Hyland. Løsninger som støtter kundenes ønsker om å minimere risiko, øke effektiviteten og skape en bedre bruker- og kundeopplevelse.

Nobly er en sertifisert Hyland-partner og allerede et av de ledende OnBase-konsulentfirmaene i Europa. Målet er å bli den mest anerkjente OnBase-konsulenten på markedet.
I følge Gartner og Forrester er OnBase by Hyland en av verdens sterkeste dokument- og saksbehandlingsinformasjonsplattformer.
Det er denne kombinasjonen av god kunnskap og moderne teknologi som skaper verdi og vekst for Noblys kunder.

Vi hjelper vanligvis våre kunder med disse utfordringene:

 • Økt effektivitet – måter å rekke flere oppgaver på med samme antall eller færre medarbeidere.
 • Bedre kundeopplevelser – økning av kundelojaliteten (NPS)
 • Lavere risiko – reduksjon av risikoen for brudd på GDPR-reglene, og bedre beslutningsgrunnlag basert på data
 • Bedre brukeropplevelser – bedre verktøy for ansatte, som gir større medarbeidertilfredshet

I dag har flere av de største forsikringsselskapene og finansselskapene i Norden valgt Nobly som leverandør av digitale løsninger. Det dekker et bredt spekter av løsninger for arkiver, dokumenthåndtering, utarbeidelse av kontrakter, sikker utveksling av dokumenter, digital signatur av samtykkeerklæringer, kontrakter, lånedokumenter osv. – alt 100% i samsvar med GDPR.

OnBase er et sterkt valg for en rekke utvalgte bransjer:

 • Bank, Forsikring og Pensjon
 • Industri
 • Logistikk og Transport
 • Utdanning
 • Helse

Et samarbeid med Nobly gir mange fordeler:

 • OnBase er ikke en komplett standardløsning som virksomheten din skal passe inn i. Det er motsatt: OnBase tilpasser seg virksomheten og dens behov.
 • Vår analyse og løsning er alltid fokusert på å forstå virksomheten din og dens behov, slik at vi kan sikre den riktige OnBase-løsningen. Du får rett og slett ikke noe du ikke trenger.
 • Noblys arbeidsstruktur er fokusert på å levere det som avtales på en rask og fleksibel måte. Vi har derfor knyttet salg, prosjektledelse og implementering tett sammen.
 • Hver gang leverer vi det vi har avtalt, til avtalt tid og til avtalt pris. Det er ingen overraskelser, noe som er sjelden når det gjelder IT-prosjekter.
 • Vi sørger for at belastningen og ressursbruken i organisasjonen din er minimal i prosessen.

Når vi spør kundene våre, forteller de oss at vi er lette å samarbeide med. Det er den beste anbefalingen vi kan få.

*En strategisk avhendelse

Det siste året har Nobly tatt flere strategiske valg som innebærer at vi nå utelukkende er et spesialisert OnBase-konsulentfirma. Aktivitetene vi har hatt tidligere, er alle blitt solgt til Trifork og FLC Denmark, som begge er respekterte og dyktige selskaper i bransjen. Det har vært veldig viktig for oss at våre tidligere kunder i fremtiden blir hjulpet godt videre, og at våre egenutviklede produkter fortsetter å leve og videreutvikles.

Stor takk til tidligere kunder og forretningsforbindelser for en flott tid og et virkelig godt samarbeid.

Newsletter signup