03.06.2019

Digitaliser HR med OnBase og få en sikker oversikt

Dine ansatte er bedriftens viktigste ressurs. Å ha en fullstendig – og sikker – oversikt over personlig informasjon og sysselsetting bør derfor også være høyest prioritert. OnBase av Hyland er en av de sterkeste plattformene på markedet for effektivt HR-arbeid, og hos Nobly hjelper vi deg godt i gang.

Dine ansatte er bedriftens viktigste ressurs. Å ha en fullstendig – og sikker – oversikt over personlig informasjon og sysselsetting bør derfor også være høyest prioritert. OnBase av Hyland er en av de sterkeste plattformene på markedet for effektivt HR-arbeid, og hos Nobly hjelper vi deg godt i gang.

Mange bedrifter opplever å måtte hente opp medarbeiderinformasjon, ansettelseskontakter, kursbevis osv. i mange forskjellige systemer. Det er bortkastet, verdifull tid og er ofte også en kilde til et GDPR-messige sikkerhetsbrudd når personopplysninger utveksles via e-post eller vanlig post.

Høy sikkerhet har vært en del av OnBase-plattformdesignen helt fra begynnelsen. Plattformen er derfor også et kraftig og fleksibelt verktøy i den moderne HR-avdelingen, der folk jobber på tvers av systemer og avdelinger.

Et skreddersydd og automatisert HR-univers
Med OnBase som HR-plattform kan du skreddersy ditt eget medarbeiderunivers, «Mitt HR», fra bunnen av, eller du kan bruke OnBase til å støtte og forbedre kommunikasjons- og arbeidsprosessene mellom dine eksisterende og uavhengige HR-systemer. Systemet sørger for at data og datatilgang alltid blir administrert riktig, og at sensitive data automatisk og til rett tid slettes i samsvar med gjeldende regler ved oppsigelser. Når du ansetter og endrer kontrakter, sikrer Digital Signatur en rask og smidig godkjenningsprosess. Alt dette er funksjoner som frigjør mange ressurser i hverdagen.

OnBase er en unik plattform for:

  • Sikker behandling av dataene bedriften trenger i forbindelse med ansettelsesforholdet.
  • Optimalisering av arbeidsprosesser, bl.a. utarbeidelse av ansettelseskontrakter.
  • Automatisering av prosesser, f.eks. godkjenning av ansettelseskontrakter med flere involverte interessenter.
  • Loggføring av all aktivitet slik at det er synlig hvem som har sett hva og når.
  • Å gi revisor tilgang til relevant og nødvendig informasjon om ansatte i revisjonen av bedriften.
  • Avansert visuell rapportering gjennom innebygde kontrollpaneler.

Eksempel på kontrollpanel:

Kort sagt samler OnBase all informasjon på ett sted, noe som gjør arbeidsdagen enklere, sikrere og mer effektiv.

Vi hjelper deg til mål
Hos Nobly er hovedjobben vår å bli kjent med forretningsprosessene dine og komme helt ut i kriker og kroker av virksomheten din. Bare på den måten kan vi gi deg råd om den beste løsningen. Hvis du vil høre mer om de mange mulighetene med OnBase, kan du kontakte Nobly for en uforpliktende samtale. Vi er alltid klare til å fortelle deg hvordan du kan komme i mål med digitaliseringen av HR-arbeidet ditt.

Newsletter signup