01.06.2018

Nobly har overtatt Palette Softwares norske kunder innen Document Management

Nobly har per 1. juni 2018 overtatt løpende drift og vedlikehold av Palette Softwares norske kunder innen Document Management, som består av OnBase, AnyDoc, Kodak, Zeutchel og Kibi DataConvert.

Overtakelsen setter ekstra fart på Noblys etablering i det norske markedet, hvor vi gleder oss til å kunne bidra til kundenes digitalisering, effektivitet og compliance av reguleringskrav.

Nobly er en av Europas største partnere på OnBase, som av Gartner Group betegnes som et av verdens ledende Enterprise Content Management systemer. Vi sørger hver dag for at mer enn 50.000 brukere i private og offentlige selskaper får den beste mulig digitale oppbevaring, styring og behandling av informasjon.

Blant våre nye kunder er det flere sykehus og offentlige institusjoner, som vi forventer kan høste store fordeler av våre gjennomtestede løsninger innenfor eHelse. Dette gjelder bl.a. ressurs og oppgavestyringssystem ”RoOS by Nobly” og ankomstregistreringssystemet ”Ankomst by Nobly”, som vi allerede drifter flere steder i Danmark.

Team Nobly takker Palette Software AS for tillitten, og garanterer at vi vil gjøre vårt ytterste for å ivareta og utvikle samarbeidet med våre nye kunder.

Newsletter signup