15.05.2017

Nobly er nå Skandinavias største støtte- og konsulentorganisasjon for OnBase

Nobly betjener mer enn 50.000 brukere av systemet, og kan nå stolt kalle seg Skandinavias største OnBase support- og konsulentorganisasjon.

Nobly har siden 2012 utviklet og driftet OnBase for hele Region Syddanmark i Danmark, og har siden januar 2015 også vært den foretrukne leverandøren for drift og vedlikehold av Region Hovedstadens og Region Sjællands OnBase-løsning. Vi leverer dermed tjenester til mer enn 50 000 brukere av systemet og kan med stolthet kalle oss Skandinavias største støtte- og konsulentorganisasjon for OnBase. Det er en posisjon som forplikter og som bare får oss til å legge oss enda mer i selen for å levere unike løsninger til våre kunder.

Noblys team består av sertifiserte OnBase-konsulenter i alle aspekter av OnBase: Installer Certification, API certification, Workflow Certification og WorkView Certification.

Newsletter signup